• info@igeekz.nl
  • info@igeekz.nl

Onze missie

Anderen blij maken met het leveren van hun aankopen en bijdragen aan het genot dat onze klanten hebben, wanneer ze eindelijk die comics in hun bezit hebben waar ze al een tijdje naar op zoek waren.

Vroeger moesten volwassenen zich vaak schamen omdat ze strips lazen in hun vrije tijd. Die tijd is nu wel zo'n beetje voorbij. Hoewel er nog steeds mensen zijn die met een schuin oog kijken naar het lezen van strips voorbij de puberteit, is het vandaag de dag veel meer geaccepteerd. Uiteraard mede door de films en TV series word er nu anders naar superhelden gekeken.

De normen, waarden, ethische dilemma's, persoonlijke interacties, de massa-hysterie, de politieke achtergronden, het achterstellen van bepaalde ethnische minderheden; de diepgang die comics al jaren bezitten zijn nu wijds maatschappelijk geaccepteerd en gewaardeerd.

"Being a geek has become a badge of honour." - Stan Lee

Gelukkig maar, want comics brengen zoveel aan tieners, adolescenten en volwassenen.

iGeekz neemt met trots een plek in de maatschappij als bemiddelende partij tussen uitgevers en lezers/verzamelaars. Het is onze missie om een aanbod te creëren voor een bestaande vraag.

Kijk gerust rond op deze site en wie weet kom je nog wat leuks tegen. iGeekz zal z'n best doen om er voor te zorgen dat de gewenste en bestelde comics zo snel mogelijk door de koerier bij jou thuis aankomen! :)

Onze waarden

De waarde van comics is onderhevig aan een zogenaamde gradatie (de staat waarin de comic verkeert), de schaarste van de comic en de vraag.

Bij iGeekz gaan wij uit van drie soorten gradaties:

  • Low: Deze comics bevatten mogelijk scheurtjes, pagina's kunnen erg verkleurd zijn, nietjes zitten mogelijk los, waardoor de cover los zit. Waterschade en scheuren in de cover zijn ook mogelijk. Dit is veelalop de foto te zien of er staat een omschrijving van de schade in de beschrijving.
  • Medium: Dit zijn comics waaraan je kunt zien dat ze veelvuldig gelezen zijn. De pagina's hebben mogelijk een lichte verkleuring, mogelijk een ezelsoortje hier en daar. Spine stress kan ook voorkomen bij deze comics, verder is de comic in prima staat, compleet, en veelal een aanwinst voor een verzamelaar die ook daadwerkelijk de comics leest.
  • High: Deze comics zijn in zeer goede staat.* Deze comics zijn het meest interessant voor de handelaar en de elitaire comic verzamelaar. 

*Uitzonderingen zijn comics van meer dan 20 jaar oud. Deze zouden symptomen kunnen vertonen van de Medium gradatie.

Mocht het zo zijn dat je na ontvangst het niet eens bent met de gradatie zoals de comic geadverteerd is, naar aanleiding van het bovenstaande, dan ben je uiteraard welkom om jouw beklag via e-mail (uiteraard inclusief foto's van de staat waarin je de comic ontvangen hebt) binnen 2 weken in te dienen.

Hoe we jouw klacht gaan oplossen komen we vast samen wel uit. :)

Verzending en levering:

Na het vullen van jouw winkelmandje, kun je de bestelling plaatsen. Zodra deze binnen gekomen is bij ons, gaan wij na of alle comics daadwerkelijk leverbaar zijn.

Je zult hiervan dan een email van ons ontvangen met een bevestiging, en een verzoek om het totaalbedrag over te maken naar ons onder vermelding van het gegenereerde ordernummer. Indien een bestelling na twee weken van het versturen van het betaalverzoek niet betaald is, vervalt de bestelling.

Na ontvangst van de betaling van jouw bestelling zal iGeekz de comics goed beschermd verpakken, zodat deze in dezelfde staat bij jou aankomen zoals ze bij ons vertrekken.

Alle comics worden verstuurd met een modern-sized comicbag + board in een plastic zak en daarna in een enveloppe (brievenbuspakket) of doos (pakket) afgegeven bij een PostNL punt.

  • Tot 7 comics: € 4,50 ( + €0,15 per comic).
  • Vanaf 8 comics: € 7,25 ( + €0,15 per comic).
  • Vanaf 40 comics € 13,25 ( + €0,15 per comic).

* De tarieven hierboven gelden voor verzending binnen Nederland. De €0,15 per comic is voor de backerboard en bag.

Als je geen behoefte aan bags & boards, laat dit dan weten, dan wordt dat van het totaalbedrag afgehaald. Geen probleem!

Zodra iGeekz het pakket afgegeven heeft aan het PostNL punt, zal er een e-mail verstuurd worden naar je met daarin de Track & Trace code, zodat je in de gaten kan houden wanneer de bestelling bij je afgeleverd wordt. Dan kun je daar eventueel rekening mee houden, of met PostNL afspreken hoe laat ze het beste langs kunnen komen, zodat er iemand thuis is om de comics in ontvangst te nemen.

Onze producten

iGeekz selecteert de comics altijd met de grootste zorg en onderwerpen deze dan aan de gradatie zoals hierboven beschreven.

De comics worden geleverd in een moderne comic bag met board en daarna gebundeld in een plastic zak.

Dit pakket wordt dan verstuurd in een dichtge-tapete kartonnen doos, die opgevuld is om onnodige schade te verkomen.

Onze klanten

Tevredenheid van de klanten staat voor iGeekz centraal.

Wij horen na levering uiteraard graag hoe tevreden je bent over de bestelling.

Mocht je ontevreden zijn, dan kijkt iGeekz graag samen met jou naar een oplossing waar wij ons beiden in kunnen vinden. :)

iGeekz - De Nerdy Online Comic Store

Online comic store waar je back-issues kan bestellen van uitgeverijen als Marvel, DC, Image en vele independent publishers.

Als een Nederlands bedrijf dicht bij Schiphol, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Utrecht and Rotterdam, kan iGeekz jouw comics sturen door heel Europa voor de normale verzendkosten, afhankelijk van de grootte en het gewicht van jouw bestelling.

iGeekz - The Nerdy Online Comic Store

Online comic store where you can buy back-issues of comics from publishers like Marvel, DC, Image and a host of independent publishers.

Located in Holland, close to Schiphol, Amsterdam, Haarlem, The Hague, Utrecht and Rotterdam, iGeekz can send your comics all over Europe with the usual shipping and handling fees, according to the size and weight of your order.