• info@igeekz.nl
  • info@igeekz.nl

De iGeekz Comics Auction Groep is een pagina op Facebook waar regelmatig veilingen en claimsales worden gehost. Meestal door iGeekz zelf, maar ook regelmatig door andere leden van de pagina.

- Je kunt een bod plaatsen op de comics die tijdens de veiling aangeboden worden door een comment achter te laten. Dit bod moet minimaal gelijk zijn aan het Start Bod (SB)..

- Iedere opvolgend bod moet minimaal verhoogd worden met €0,25, dit doe je dan door een comment te plaatsen onder het staande bod.

- De veiling eindigt op een vooraf bepaalde tijd.

- Op het moment dat er geen bod staat op een comic, kan er ook een "Direct Claim" (DC) op geplaatst worden. Dit is doorgaans voor 1,5x de beginprijs. Als er een DC geplaatst is door een lid, kan er niet meer op worden geboden.

- Comics kunnen opgespaard worden om verzendkosten te drukken, maar ook gecombineerd worden met bestellingen in de webshop. Je kunt jouw voorkeur voor verzenden of opsparen doorgeven door te reageren op de post met de resultaten die normaliter binnen 24 uur gepost wordt op deze pagina.

- iGeekz behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om de ter veiling aangeboden comic, gedurende de pre-Veiling voorafgaande aan de Facebook Live Stream, voor de huidige webshop prijs te verkopen.

- Indien er bestellingen worden geplaatst voor comics die op dat moment aangeboden worden in een pre-Veiling, behoudt iGeekz zich nadrukkelijk het recht voor om de ter veiling aangeboden comic, gedurende de veiling niet te verkopen in de webshop. Indien de desbetreffende comic niet verkocht wordt in de veiling, kan deze weer verkocht worden in de webshop. Tot die tijd staan alle comics, die aangeboden worden in de veiling, "on hold" en zullen dus niet verkocht worden via webshop bestellingen.

- Betalingen kunnen gedaan worden door middel van een iDeal link. Deze link ontvang je in de FB Messenger.

Er wordt ook regelmatig een Live Stream op Facebook gedaan. Tijdens zo'n Live Stream worden comics verkocht alvorens ze op de webshop belanden.

First dibs tijdens de Live Stream, dus!  :)

----------------